Υπηρεσίες

Facebook
banner imagebanner image
Υπηρεσίες
Υδραίος Νικόλαος Συστήματα Αλουμινίου Κύμη / Εύβοια

Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν ασφάλεια, απόλυτη εφαρμογή, ηχομόνωση, θερμομόνωση αλλά και ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, αφού διατίθενται σε ποικιλία χρωματισμών και τύπων. 
 
Η εταιρεία μας “Υδραίος Νικόλαος” η οποία εδρεύει στο Μισόκαμπο Ευβοίας, διαθέτοντας μεγάλη πείρα στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων αλουμινίου σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, γραφεία κ.α. σε όλη την Κύμη και τις γύρω περιοχές. 
 
Συνεργαζόμαστε με την κορυφαία στο είδος της, Europa και σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αντοχής και αισθητικής σε οικονομικές τιμές.
 
Σε εμάς θα βρείτε:
 Ανοιγόμενα Συστήματα
 Συρόμενα Συστήματα
 Πτυσσόμενες Πόρτες - Παράθυρα
 Υαλοπετάσματα 
 Κάγκελα Αλουμινίου
 Πόρτες Ασφαλείες
 
Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την εξειδίκευση μας, μπορούμε να σας προτείνουμε τις λύσεις που ανταποκρίνονται κατάλληλα στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, καθοδηγώντας σας στην επιλογή του ιδανικού κουφώματος βάση των αναγκών σας.
 

Μελέτη
Η σωστή μελέτη της παραγγελίας σας είναι βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία γι’ αυτό και στην εταιρεία μας φροντίζουμε από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν τα παραγόμενα προϊόντα.
 
Καλέστε μας για να σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες, την ιδανική επιλογή κουφωμάτων αλουμινίου για το δικό σας σπίτι ή το δικό σας επαγγελματικό χώρο. 

Εγγύηση
Παρέχουμε βιβλίο service και 2 χρόνια εγγύηση με δυνατότητα επέκτασης εγγύησης. 


Αντικατάσταση Κουφωμάτων Αλουμινίου
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων (ξύλινων ή αλουμινίου παλαιάς τεχνολογίας) με τα νέα ενεργειακά συστήματα της Europa συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 40% στις δαπάνες θέρμανσης και ηλεκτρισμού, ενώ παράλληλα αυξάνεται η θερμική άνεση στους εσωτερικούς χώρους. Φροντίζουμε η τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων να ολοκληρώνεται εντός μιας ημέρας ή στους εκάστοτε προβλεπόμενους χρόνους.

Δείτε δουλειές μας
 
 

Θωρακισμένες Πόρτες