Προϊόντα

Facebook
banner imagebanner image

Υδραίος Νικόλαος
Συστήματα Αλουμινίου Κύμη / Εύβοια
Η εταιρεία μας “Υδραίος Νικόλαος” η οποία εδρεύει στον Μισόκαμπο Ευβοίας, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου. Με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και του προσωπικού της, η εταιρεία μας αποτελεί μια εταιρεία υψηλών παροχών υπηρεσιών στον χώρο του αλουμινίου. 
 
Κατασκευάζουμε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε όλες τις σειρές της Europa, σε οποιονδήποτε επιθυμητό χρωματισμό και για κάθε είδους εφαρμογές.
 
Η εταιρεία μας εξυπηρετεί ολόκληρη την Κύμη και τις γύρω περιοχές, τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα παράδοσης έργων τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου Europa και θέτοντας πρώτες τις δικές σας ανάγκες.
 
 
Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε αποτελεί για την εταιρεία μας μία νέα πρόκληση που θέτει τον πήχη ψηλότερα, με στόχο την ευχαρίστηση και την άριστη σχέση συνεργασίας με τον πελάτη.
 
Η πολύχρονη πείρα μας και οι δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας, μας καθιστούν έναν από τους πιο έμπιστους, πιστοποιημένους συνεργάτες της Europa εδώ και χρόνια.

Υπηρεσίες   Δουλειές μας

Υδραίος Νικόλαος Συστήματα Αλουμινίου
Μισόκαμπος Θέση Ράχη, Κύμη - Εύβοιας
Τηλ: 2222029294 Κιν: 6986322559